Puneti ciorapi cu otet, i-a nurofen, puneti o compresa cu apa rece si stai in pat si bea ceai. funda?
Cel mai bine este sa consulti un doctor, el iti poate da tratamentul corespunzator, fa`ti putin de timp si mergi la medicul de familie sau la pediatrie.Nu e bine sa iei tot felul de medicamente din spusele altora, desi acestea isi fac "treaba" uneori. Daca tusesti de 2 saptamani, cred ca ai un virus destul de puternic sau o bacterie. ceva si nu te lasa in pace
Te inteleg perfect, am fost si eu racita si inca mai sunt.Imi e foarte rau si tusa parca mia mai trecut.Te sfatuiesc sa nu mai iesi afara si sa stai numai in patura +sa bei multe ceaiuri.Iti recomand pentru tusa HUMEX e foarte bun, iar pentru raceala NUROFEN JUNIOR e mai bun decat cel de adulti asta depinde si de varsta ta.Iti doresc sa scapi de raceala si nu iti mai face tot felul de griji.Multa sanatate!
Mananca supa usor fierbinte si bea ceai(de musetel si/sau de menta,eventual cu lamaie si miere),la fel,usor fierbinte,imbraca-te bine,nu sta in curent,ai grija sa fie cald in camera ta si sa fii invelit/a bine.Opteaza pentru bai calde,in locul dusurilor,in aceasta perioada si usuca-te cat mai repede.Nu consuma alimente reci si nu bea lichide reci(doar la temperatura camerei).Daca-ti doresti un medicament pentru a grabi vindecarea,recomand calduros Oscillococcinum.In rest,multa odihna.Insanatosire grabnica.