Buna! Si eu sunt in curs de a-mi modifica programul, cu scopul de a avea un mai bun randament la scoala si de a avea o viata mai ordonata in general.
Eu iti propun sa iti faci mai intai ordine in programul de somn - sa te trezesti si sa dormi in fiecare zi la aceleasi ore. La inceput va fi mai greu, dar incearca totusi...si eu incerc!
Trezeste-te sa zicem la 9:00 si ia micul dejun. Pe urma ia pranzul(ceva mai consistent)la ora 12:00 inainte sa mergi la scoala. Pe la ora 15:30 - 16:00 ai putea sa iei o gustare la scoala, iar seara cand ajungi acasa sa zicem la 18:30 - 19:00 cina!
Bineinteles ca sa te trezesti la ora 9:00 ar trebui sa te pui la somn in jurul orei 23:00.
Asta e program nasol? ))) Mi se pare destul de normal lol
Cand te scoli mananci imd, apoi la scoala pe la 3 mai mananci ceva si cand vi acasa pe la 6-6:30 mai bagi ceva la stomac si gata
Pai am acelasi program si iti spun cum sa faci. Eu ma trezesc la 10 si cum ma trezesc mananc masa de dimineata. Dupaia cand incep la 12 pe la 11:45 mananc de pranz. Daca incep la 13 mananc pe la 12:45. La scoala mananc un sendvis daca vreau. Apoi la 6:30 cand ajungi acasa mananci o masa consistenta de seara si daca mai vrei pe la 22 sau 23 mai mananci niste sendvisuri. Sper ca te-am ajutat.
Deeaandreea9156 întreabă: