| Noname_6326 a întrebat:

Am si eu o intrebarebig grin.stiam ca st foarte slaba dar astazi cand am probat o rochie pentru o petrecere si mi-am mai pus si niste tocuri mi-am dat seama ca st preeea raucryingcrying si nu-mi sta bine deloc cu rochia asta.st foarte slaba si vreau sa ma ingras.cum sa fac? ajutati-ma.macar putin.nu vreau rapid. dar ce sa fac.de mancat mananc nu st de aia care mananca martea si vinerea. dar in special ce sa mananc. ce sa iau? va rooogcrying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Streetboy a răspuns:

Multe dulciurilaughing si nu prea fa sport... leneveste cum ar venitongue

| alina_3921 a răspuns:

[fastfood, sucuri acidulate, dulciuri, sport deloc)))))

| Noname_6326 explică:

Nu fac sport deloc si nu iubesc dulciurilebig grin

| Noname_6326 explică:

Sucurile acidulate ajuta? ca nici astea nu prea beaulaughing)

| faya a răspuns:

Ce varsta ai? Daca ai pana in 18 ani e cam normal. Dupa 25 incolo o sa iti faci probleme ca te ingrasi. Eu zic sa fii happy de cum arati acum, sa te simti bine in pielea ta. Poate nu a fost potrivita rochia aleasa. Gandeste-te ca multe vedete fac eforturi enorme sa fie slabe. Uite la Victoria Becham - poarta masura 0 si se simte foarte bine in pielea ei. Sus capul si simte-te bine asa cum esti!winking