| Usefulaid a întrebat:

da si voi patiti. Atunci cand ma ridic din pat si merg sau stau in picioare, pulsul mi se ridica si bate foarte rapid, parca prea rapid. Si voi patiti? Credeti ca am trahicardie otostatica, poate fii de la lipsa de activitate sau de la ciclu neregulat cu intarzieri chiar si de o luna? Ei bine am fost si la ginecolog si la cardiolog. Nu am nimic. Imi puteti spune daca sunt persoane care patesc si ele asa? De asemenea pentru ca am batai rapide cand stau pe loc uneori de ex cand spal vasele simt si palpitatii la inima. Doar cand stau pe loc, cand merg nu am nimic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| NunuNini a răspuns:

Pentru asta e nevoie de investigatii amanuntite. Mergi la medic.

| Irinelp a răspuns:

Dacă cardiologul a spus că nu ai nimic înseamnă că totul este înregulă, încearcă să bei cafea mai puțină dacă cumva bei prea multă, evită ceaiul negru.