| Rosca_Alina_1995 a întrebat:

Buna!
Am si eu o intrebare daca se face baie la copil daca are boala "mana,gura, picior"! Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ce boala este aia?

| Felys a răspuns:

Ce prostie mai e si asta, spune denumirea bolii daca vrei sa ti se raspunda nu inventa joc de cuvinte

| Rosca_Alina_1995 explică (pentru Felys):

Asa si se numeste boala, daca nu stiti macar nu comentati "Boala mainii, piciorului si gurii este o boala virala care debuteaza brusc (acuta), cauzata de virusii din grupul enterovirusilor, mai ales de virusul Coxsackie A16. Perioada de dezvoltare (incubatie) de la infectie la simptome este scurta, de 3-6 zile. Boala este foarte contagioasa si se transmite adesea de la un copil la altul si apoi de la copii la adulti. Transmiterea bolii se produce prin intermediul contactului direct cu secretiile nazal si/sau orale si prin contactul cu fecalele. Epidemiile apar de obicei din iunie pana in octombrie"

| MarianaNiculescu a răspuns:

Nu stiu la ce boli vrei sa te referi

| MyNameIsJohnny a răspuns:

NUUU! nu cumva sa-i faci baie! vrei sa-l omori?!