| Andaa199 a întrebat:

am si eu o intrebare. Este ok sa merg cu rolele in timpul menstruatiei?. Precizez ca am o menstruatie foarte abundenta.
Un raspuns cat mai repede va rog happy
Funda pentru cel mai bun raspuns :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Daca ai menstruatie abundenta deja, tu vei face efort, prin urmare vei face mai mult rau.
E recomandat sa stai in pat, plimbari usoare.
Te pup!

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, este foarte ok. Efortul fizic constant, in timpul menstruatie si in afara ei, va duce in timp la reducerea fluxului.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
În timpul menstrei, efortul fizic trebuie diminuat.
Nu pocnești dacă stai cumințită câteva zile, sunt recomandat plimbările lejere, la pas.
Pa, pa.

| darrio2007 a răspuns:

Parca nu ai putea sa te abtii cateva zile de la role.Nu ar trebui sa ai probleme. Daca folosesti ceea ce trebuie.

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu sunt recomandandate eforturile mari pe timpul mestruatiei! Si laorele de sport de la scoala ar trebui evitate. Profesorul ( chiar daca e barbat ) ar trebui sa stie!