Dacă ai facut Sex/Dragoste fără prezervativ (iar el s-a terminat în tine) şi fără să iei pilula de a 2-a zi dupa contact, probabilitatea de a rămâne însărcinată este foarte mare.De ce nu-ţi faci un test? E aşa scump? Du-te la ginecolog, dacă nu... vorbim peste 9 luni.
Nu, e posibil sa fie doar o dereglare a organismului... daca erai insarcinata nu iti vnea deloc...asa ca stai linistita!
Pai.la noi la scoala a venit o vemeie care ii ceva cu programul always si nea spus ca daca aveam ciclu si se intrepe 2-3zile o sp ca nu ii nici o problema.Si eu am patit la fel Si i-am spus ca mi-a venit ciclu 2 zile si sa intrerupt 3 zile si dupa mi-a venit iar...ea asa mi-a spus sa nu imi fac probleme!
[dar nu stiu nu sunt asa de sigura]
eu vreau sa merg la un doctor pentru ca mi s-a mai intamplat inca odata chestia asta!
Trebuia sa ne spui daca ai avut vreun contact sexual intai. Daca esti virgina si esti la perioada pubertatii(12-14 ani aprox.) este absolut normal. Menstruatia fetelor se poate comporta haotic rau cateodata. Daca ai avut contact sexual si el a ejaculat "inauntrul tau", e posibil sa fii insarcinata.