Da, genele cresc; teoretic uleiul de ricin este recomandat pentru cresterea genelor
Tzaka,stii cumva daca in cazul in care isi pune gene false,atata timp cat le are aplicate, ii cresc cele naturale? sau genele false dauneaza si ele?
MihuuTPU, din cate am inteles este destul de vizibil, din moment ce nu mai are 3 sferturi din gene la ochiul ala. eu nu stiu,nu am vazut-o, ca asta i s-a intamplat in seara asta, la mare in satul de vacanta.eu am venit ieri acasa si nu am apucat sa o vad.Ideea e ca e disperata, mi-a plans o groaza la telefon, zice ca ii e rusine sa mai iasa afara si chestii de genul.si e de inteles avand in vedere faptul ca avea niste gene foarte frumoase, lungi si curbate.are de ce sa regrete...
razwan3l, eu cu altceva nu prea am cum sa o ajut, pentru ca dupa cum am mai spus eu sunt acasa, ea e la mare.decat sa ma interesez putin de remedii pentru ce i s-a intamplat, si sa incerc sa o linistesc si sa o calmez prin telefon.cred ca va veni maine acasa oricum, dar nici de doctor nu vrea sa auda. spune ca ii e rusine sa mearga pana si la doctor... oricum alta solutie nu prea are...
Multumesc frumos de raspunsuri! :*
A fost astazi la doctor,la oftalmologie. Dupa ce i-a facut un control,doctorul i-a spus ca nu a afectat cu nimic ochiul,ca nu a fost o lovitura puternica, iar despre gene i-a spus ca probabil s-a speriat mai rau si a facut un soc, si din acest motiv i-au cazut dar ii vor creste cu siguranta la loc. In final a plecat cu diagnosticul "leziune cranio cerebrala indirecta". Imi puteti spune mai exact daca este ceva grav? banuiesc ca nu.
Doamne fereste in loc sa mergeti la un doctor voi postati intrebari pe net. ganditziva ca media de varsta pe TPU ii de 13 ani asa ca... mai bine du-te la un doctor
Da se regenereaza dar mai greu!
sorry dar mi se pare imposibil sa iti cada gelele de la o lovitura! ceva nu este curat la mijloc!
http://www.envy.ro/......nelor.html
Moa dar s-a "automutilat" serios daca a ajuns sa-i zboare genele, eu zic sa-i multumeasca Lui Dumnezeu ca nu a avut putin mai jos mana ca-i intra degetul in ochi iar daca impactul a fost asa mare incat firele de par s-au desprin imagineazati ce s-ar fi intamplat cu ochiul acela... E chiar asa vizibil?
Mai nu stiu nici-un tratament pentru gene, da vezi pana ii cresc poti sa ii zici sa-si puna gene false. Poate mai acopera...
Djrobby,sincer si mie mi s-a parut foarte ciudat.nici eu nu pot sa inteleg cum ar fi putut de la o lovitura sa ii cada genele. plus ca din cate mi-a spus nu s-a lovit foarte rau la ochi.problema e ca mama dormea cand sora mea m-a sunat,ca daca ar fi fost treaza as fi intrebat-o direct pe ea daca e posibil asa ceva, este asistenta medicala de meserie, deci stie.nu as mai fi postat intrebarea aici.eu ma gandesc sincer sa nu cumva sa se fi certat cu iubitul ei si sa fi dat, doamne fereste, in ea.sau nu stiu.chiar nu pot sa-mi dau seama ce ar fi putut sa pateasca.