| Miodau a întrebat:

Buna,am și eu o întrebare mai ciudata. Am 1.90m și in jur de 85-90 kg ( nu m-am mai cântărit) și la abdomen și piept sunt slab dar la picioare sunt foarte gras(nu ma refer la gambe, pe acele le am ff frumoase ma pot chiar și lauda cu ele, ma refer la partea de sus de gamba) sunt foarte gras acolo și la fund și când alerg ma simt inconfortabil. vre un sfat sa pot scapă de asta?
PS fac exerciții cardio pentru fund/picioare dar nu am nici un rezultat și am o alimentație ok.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| siriusblack98 a răspuns:

Deci la tine grasimea se depune pe coapse sa inteleg. Daca deja faci exercitii si ai si o alimentatie buna dupa cum spui tu dar fara rezultat, ori faci sport de putin timp iar rezultatele nu apar peste noapte, ori faci gresit ceea ce faci. Dieta sau exercitiile le faci gresit.Incearca doar alergare si eventual bicicleta.Nimic altceva.