Exista unguente mai ieftine si mai eficiente in farmacii. De exemplu crema de galbenele, care reprezinta o protectie excelenta pentru ten in acest sezon. Ceva mai puternic, ar fi unguentul Elocom. Te dai o singura data pe zi, inainte cu vreo ora de a iesi din casa. Acest unguent reprezinta un tratament, care nu este de durata, ci se poate folosi doar maxim trei saptamani. Dupa aceea faci o pauza. Cu crema de galbenele te poti da, de doua ori pe zi, permanent.
Ti se usuca fata? Eu am tenul prea gras, cand ma sterg cu un servetel pe fata, zici ca m-am sters de apa
Aplica o crema hidratanta! cel putin la mine merge! folosesc cea de la L`OREAL tripla actiune zilnica!
Aceeasi Problema O am si eu De 2 ani cam asa mi se usuca pielea fetei si se cojeste, pateam doar vara acum in fiecare zi, imediat dupa ce ma spal pe fata in 5 minute pielea deja se cojeste, an folosit mai mult timp o crema recomandata de la plafar, imi impiedica cojirea doar o zi, apoi e la fel. Ma puteti ajuta? Id e. ovetto@yahoo.com
Ai nevoie de o crema sau lotiune hidratanta, iti recomand ceva de la Nivea, la mine e f buna.
Koks întreabă: