| Ana260124 a întrebat:

Bună! Am și eu o întrebare pentru cei ce cunosc, deci de vreo lună și puțin m-am apucat de sală, după naștere am rămas cu grăsime pe burtă (în rest nimic) am ajuns chiar mai jos cu kg față de cum le aveam înainte ..adică am 59. Însă, eu sunt în deficit caloric și kg se duc dar de la burtă mi se pare ca nimic, totuși cat să mai țin pentru ca încep să slăbesc la picioare ft rău, fund, și restul, însă burtica e tot acolo ????‍♀️ oare e posibil să cresc în masa musculară în timp ce vreau să scap și de grăsimea dp abdomen? Știu ca pentru a crește trebuie surplus, sunt intr o dilema și poate careva dintre voi știe sa mi răspundă și cum ar fi bine sa procedez. Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.