| Zhōngguó a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru cei cunoscatori.Pentru a face cursuri de kinetoterapie si a fi liber profesionist, este nevoie si de facultatea de medicina? sau doar de acele cursuri de care am pomenit? Si daca da, imi puteti spune unde se fac astfel de cursuri in suceava?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| dentartes a răspuns:

Pai o facultate de bioinginerie e suficient. doar cu niste cursuri luate pe maidan nu stiu daca poti sa faci ceva.

| anonimCelebru a răspuns:

Buna,sora mea lucreza in domeniu, kinetoterapie mai exact, a facut doar cursuri dar a terminat si facultatea de asistenta sociala (nu-s daca are mare legaturabig grin) poti sa imi trimiti id de mess prin msj privat si pot sa iti spun mai multe dupa ce o intreb love struck