| AnelisseW a întrebat:

Am si eu o intrebare? pentru. fete. mi-am prins un deget in usa si mi-am rupt o unghie din carne a ramas carnea goala, stiti vreun tratament ceva? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Da-te cu o crema de galbenele sau cu Mibazon si pune-ti un leucoplast ca sa nu te infectezi.
Stai linistita ca iti va trece intr-o saptamana, am patit-o si eu de multe ori.

| Katy20Kaithleen a răspuns:

Nu iti fa probleme creste alta eu am patit asta de vreo 4-5 orilaughing si mi-a crescut la loc intr-un timp destul de scurt.

| AnelisseW explică:

Multumesc,pentru RASPUNSURI.Vede'ti nici una nu ati inteles,eu nu's simandicoasa,va'i mi-am rupt unghia! Ideea era ca muream de durere la momentul respectiv, vroiam ceva de calamre a dureri, nu sa'mi creasca unghia! Asta in timp creste.in locul unghiei a ramasa CARNEA fara pic de unghie,Folosesc, Apa Oxigenata, Rivanol pentru.Dezinfectare si pastilute, SINERDOL, le desfac in 2 si am pus praful din ea de 2 ori din una... si mi-a dat si un unguent DERMOSAN... ____SPER SA VA FIE DE AJUTOR CELOR CARE TRECETI PRIN ASTA, DAR CEL MAI INDICAT ESTE SA NU AVETI NEVOIE! VA PUPIC! _______

| elenastan a răspuns:

Buna. am eu un tratament. crema de galbenele