Ai, ori depresie, anxietate, atacuri de panica
ori o dereglare a urechii interne
ori o problema la bila sau la ficat
ori o tumoare pe creierul mic
de unde stiu toate astea, mama mea a murit d'aia, si POTAILE de doctori numai la bila si la ficat s-au uitat, nu la creier, pana cand a fost prea tarziu... si in ziua de azi cand imi aduc aminte ca i-au dat pasiflora (medicament naturist de calmare, execrabil de slab) ma apuca dracii
deci mergi la medic, si daca nu iti trece, fa un RMN la cap si torace, stiu ca, costa, dar poate vrei sa traiesti, ce stiu eu!
Mulțumesc pentru răspuns. Acea tumoare se poate trata?
Da, chirurgie, dar, in functie de cat de mare e, sunt riscuri de complicatii
eu am semnat "cu sange" de fata cu martori ca spitalul nu e vinovat de complicatii, operatia a reusit (m-am imbatat cu spume ) dar apoi maica-mea a murit de la complicatii, insa faza e ca daca nu ar fi stat 3 luni hranita numai cu perfuzii, pana s-a pus diagnosticul corect, atunci ar fi avut cu totul alta sansa!
Chiar imi pare rau sa aud asta! Si in legatura cu ce am, am observat ca ma pot controla sa nu mai imi fie rau, deci s-ar putea sa fie stres. Capul nu ma doare deloc, si cateodata ma mai inteapa in piept.
Nici pe ea nu o durea capul, deloc
iar chestia asta, se vede la RMN, costa 200eu, dar as fi dat 2000 daca cineva mi-ar fi spus la inceput, FA RMN SA FII SIGUR