| Nikitovic a întrebat:

Buna am si eu o intrebare. Poate sa dispara apendicita fara sa o tratez? Caci eu am avut apendicita dar nu sunt sigur daca afost apendicita sau altceva. Intr-o zi a inceput sa ma doara in partea dreapta jos, a doua zi s-a inflamat si a dorut si mai tare incat n-am putut sa ma deplasez, o saptamana am umblat indoit.N-am mers la doctor, am observat ca durerea trece. Acum a trecut un an de atuncea si nu mai ma deranjeaza nimic ( mai simt niste dureri din cand in cand ) Dar intr-o zi am lucrat ceva si a inceput sa ma doara acolo si am observat ca s-a inflamat putin iar dupa o saptamana a trecut.VA rog sa-mi spuneti ce pot sa am acolo? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DLeonard a răspuns:

Probabil esti predispus/a la apendicita. Este o boala care se poate mostenii din generatie in generatie. Ai un muschi mai slab si probabil de aceea te doare cand depui efort fizic(iti cresti presiunea intra-abdominala).Ai grija, sunt cazuri in care apendicita nu prezinta simptome si risti sa faci peritonita. Du-te cat mai repede la un consult!

| Nikitovic explică (pentru DLeonard):

Multumesc frumos!

| Nikitovic explică (pentru DLeonard):

Eu am facut acum cateva saptamani analize de sange si nu s-a observat nimica ca as avea probleme cu apendicita asa a zis medicul (leucocite intre limite normale ).mu Va rog sa-mi spuneti, poate sa fie apendicita netinand cont de rezultatele de la analize.As vrea sa mai adaug ca in familie au fost cazuri de apendicita (mama a fost operata de apendicita) Multumesc!

4 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Trebuie sa te duci la medicul de familie pentru o consultatie.
Apebdicita este inflamatia a apendicului care nu trece netratat.
Probabil au fost simptome de la anexe ( ovarele ), poate medicul de familie considera ca trebuie sa faci si o consultatie ginecologica si acolo se va clarifica cauzele durerilor tale.

| danielaxyz a răspuns:

O fi hernie, ca apendicita nu poate trece de la sine