| mrbrian112 a întrebat:

Am si eu o intrebare scurta.

Daca sunt pe concediu medical, la terminarea acestuia va trebuii sa recuperez orele de munca pierdute cat timp am fost bolnav? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Concediul medical este pentru insanatosire si nu trebuie sa recuperezi nici o ora de munca.

3 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Depinde de ceea ce considera firma care te a angajat, de politica ei, de ceea ce doresc administratorul și directorii firmei. Dacă ai tai colegi recuperează orele după concediu medical, așa trebuie sa faci și tu. Când ai semnat contractul de munca, știai sau trebuia sa le cunoști cerințele și regulile. Legal, nu ar trebui sa fie așa dar nimeni nu îi oprește sa te sancționeze căci nu tu contribui cu bani multi la stat, ci firmele.

| missfatadelatara a răspuns:

Mi se pare firesc.