| khrystyne a întrebat:

Bunahappy am si eu o intrebare si doresc raspunsuri cat mai serioase pentru ca sincer sunt cam speriata... de 2 luni nu mi-a venit menstruatia si nu inteleg de cesad pana acum mi s-a mai intamplat dar doar o luna mi-a intarziat. vreau sa mentionez k prima data mi-a venit acum 5 anisad Va rog cateva sfaturi:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Daca ai o menstra mai neregulata,nu-i cazul sa te ingrijorezi,vine el,ciclul pana la urma!
Sa te ingrijorezi doar atunci cand ai contact sexual neprotejat,atunci se schimba situatia, pana atunci nu trebuie sa te agiti prea tare!
Poti incepe prin a consuma ceai de cretisoara cu urzica, stimuleaza aparitia menstrei si regleaza hormonal.
Poti merge la medic sa-ti favi si un ecograf pelvian, sa vezi cum stai cu ovarele, uterul etc.
Te pup!

1 răspuns:
| baddgirl a răspuns:

Hey
Si eu am avut problema asta acum ceva timp.Am avut menstruatie timp de 2 ani, si dupa, o pauza de 7 luni.La mine s-a dovedit a fi o problema de la glanda.Si raceala poate fi un factor care poate sa intarzie mentruatia, dar cel mai bine e sa te duci la un control happy