1 Nu poate sa ramana gravida daca s-a intamplat cum ai zis tu.
2 Data vitoare dupa ce termini traba si scoti prezervativul, pentru a fiii sigur ca nu e spart, il umflii sau bagi apa in el.
3 paentru mai multa siguranta sa o faceti cand nu e in perioada fertila:
a) un spermatozoid traieste undeva intre 4-7 zile.
b)pentru ca o femeie sa ramana gravida trebuie sa ajunga un spermatozoid la ovul, sa aiba loc fecundarea
c)femeia face 1/2 ovule pe luna, iar asta se intampla in perioada fertila.
d)perioada fertila este undeva la 13-15 zile dupa prima zi de ciclu. deci ovarele femeii o sa produca ovulul in 13-15 zile dupa ce i'a vanit ciclul.
din toate astea rezulta ca daca notam diatantele dintre doua perioade de ciclu ale unei femei cu A si B, A fiind zilele in care poate face dragoste fara sa ramana gravidaiar B zilele in care poate ramane gravida, perioada ar arata asa(ciclul variaza la fetele din Romania intre 27-33 zile +/- in functie de sanatate si raceli)luam un caz mai general 29 zile.
prima zi a ciclului 1A 2A 3A 4A 5A 6A 7A 8B 9B 10B 11B 12B 13B 14B 15B 16B 17B 18A 19A 20A 21A 22A 23A 24A 25A 26A 27A 28A.
Aceste zile pot fii nesigure, pentru ca sanatatea femeii infloenteaza ziua de ovulatie.
pentru siguranta mereu sa umfii prezervativul si sa il tii asa 30 sec, daca nu se dezumfla e ok, daca se dezumfla, fugi la farmacie si iei un anticonceptional, asta daca nu vrei copil.
succes, sper sa intelegi ce am scris pe aici. am fost si eu foarte mult timp stresat, de asta m-am documentat zi faina!
Avea sange pentru ca ai dez.virginat-o... Sangerarile nici nu-s semne de sarcina si-n plus semnele de sarcina apar dupa 3-4 saptamani, nu dupa o zi
1. sangele maroniu nu este de la nici o sarcina, ci de la deflo.rare si este perfect normal sa fie maroniu, odata ce este sange coagulat (uscat), care isi schimba culoare din rosu in maro/grena.
2. nu stiu cine ti-a spus ca racesti usor dupa deflo.rare. Astea sunt prostii inventate de cei care nu prea au carte si nu stiu cum sa explice ca, dupa ce incepi sa faci sex, poti sa iei boli cu transmitere sexuala, daca nu te protejezi cu prezervativ.
Probabil sunt multi care cred ca-i vorba de o raceala, nu de o boala cu transmitere sexuala, dar traim in 2018, nu in 1900 si poti face diferenta dintre un virus care iti provoaca raceala, curgandu-ti nasul si o boala cu transmitere sexuala.
Ori si tu crezi ca de la o raceala... ii curge pasarica?
Aveti acces la informatie pe internet, pune-ti mana si cititi, ca va faceti de rusine cu afirmatiile astea.
3. cat priveste menstruatia de nidatie, se manifesta printr-o sangerare micuta in locul ciclului normal, si se poate intampla numai dupa 3 saptamani de la sexul cu pricina si numai daca este insarcinata, cu sanse mici sa se intample ei.
Ciclul (sau menstruatia ) de nidatie se intampla doar la 10% din femei, nu tuturor.
O sarcina se poate evidentia la o analiza de sange dupa 14 zile si la o analiza de urina, dupa 21 de zile, nu inainte de aceste date!
Explicații sigure nu prea sunt in domeniul ăsta dar dacă v-ați manifestat așa cum zici tu, atunci nu e nici o problema
Dupa cum bine ai spus si tu, nu pot apare semne ale graviditatii in a doua zi; ce semne vrei ma de la o celula? Sangele e maroniu fiindca s-a uscat, e probabil de la dezvirginare. Iar raceala, femeia insarcinata e rezistententa la orice boala; graviditatea da un boost imunitatii si vitalitatii; oricum nu ai ce efecte sa astepti a doua zi dupa conceptie. Sansele sa fie gravida sunt egale cu zero, vezi sa nu faceti prostii; fii si tu mai increzator in tine.
E ceva normal. Fiind prima dată, vaginul si himenul ei nu sunt obisnuite cu penetrarea. Nu toate, dar mare parte dintre femei au niste sângerări mici la început. Nu te panica, niciodată nu ai sa vezi semne de sarcina atât de devreme. Și după cum ai descris tu situația, nici nu avea de unde sa rămână însărcinată.
Deeaandreea9156 întreabă: