Cel mai bine este sa il duci sa faca o analiza la spital. Iti va spune la spital tot ce are.
Ori un ulcer, ori ficatul/biala. Oricum, de bine nu este. Urgent la medic. Ma mir ca ati stat "ceva timp".
Buna! In aceasta situatie e nevoie sa mergeti la medic, cauzele pot fi atat de multe incat e imposibil sa dai un verdict exact fara o consultatie amanuntita Si nu va faceti prea multe griji, uneori lucrurile ce par cele mai ingrozitoare se dovedesc in final a fi banale Increderea in faptul ca esti sanatos poate face minuni Eu unul va urez sanatate amandurora iar daca doresti, mi-ar face placere sa ma/ne anunti in legatura cu ce a spus doctorul.
Cel mai bine este sa consultati medicul. Oricum, cineva din familia mea a avut ceva similar din cauza ca era intoleranta la gluten, si datorita consumului de gluten, intestinul/stomacul au devenit iritate. Daca sotul dvs. manifesta lipsa de pofta de mancare, BMI mic (BMI = greutate/inaltime*inaltime) adica anemie, lipsa de concentrare, si altele, s-ar putea sa aiba acest lucru, cel mai recomandat este sa faca analize, caci iese imediat la IgG(parca), daca manifesta deja intoleranta. Daca nu, poate sa aiba genele de intoleranta(cum 30% din persoane le au), dar sa nu manifeste