| Cristina27101991 a întrebat:

Sotul meu si-a injectat kanamicina acum 7-8 ani in penis. Este posibil ca din aceasta prostie sa nu mai pot ramane insarcinata? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bizon95 a răspuns:

Penisul nu te lasa insarcinata
penisul doar livreaza sperma in vagin
sperma de poate lasa insarcinata chiar daca nu e in vagin si pe marginea vaginului
TOTUSI
ca sa ramai insarcinata sperma trebuie sa contina spermatozoizi
sperma se produce in prostata
spermatozoizii se produc in testicule

vasectomia pune un prag intre testicule si prostata (metoda contraceptionala permanenta si reversibila pentru barbati)... asta e un lucru facut cu intentie sa nu faca copii, insa respectivul prag ar putea aparea "natural" fara nici o intentie (lovituri, respectivul canal nu este destul de larg ca asa s-a nascut, etc.etc.etc.)

morala: poate sa aiba sperma dar sa nu fie "activa"!

SAU ALTE JDEMII DE PROBLEME care le poti avea EL sau TU din cauza caruia nu poti sa ramai insarcinata

NUMAI un doctor poate sa afle exact care e problema, nu ai nici o sansa oarecare aici... imi pare rau!

| Cristina27101991 explică (pentru Bizon95):

Eu am facut toate analizele, la mine e tot ok, lui i-a iesit spermograma si la concluzie scrie astenoteratozoospermie. avem programare la androlog saptamana viitoare, dar suntem foarte stresati din cauza acestei probleme

| Bizon95 a răspuns (pentru Cristina27101991):

sad
mda
cei care nu vor sa faca copii sunt fertili cat cuprinde
iar voi aveti ghinionul asta
nu vreau sa zic nimic de D-zeu si cat ne iubeste el de fapt, ca se schimba subiectul

in orice caz, daca nu se poate si nu se poate sunt alte solutii (insamantare artificiala, extras spermatozoizi direct din testicule, chiar donor de sperma, etc.)

va doresc succes!winking

4 răspunsuri:
| Denisa0954 a răspuns:

Nu, practic rămâi însărcinată prin faptul că un spermatozoid fecundeaza un ovul. Sperma provine din testicule, penisul are doar canalul prin care transporta sperma spre "iesire"

| Iluță1969 a răspuns:

Vreau si eu sa aflu locatia unde si-a injectat kanamicina.