| blackcat99 a întrebat:

Am si eu o intrebare strict pentru fete. Bun, deci prietena mea cea mai buna are menstruatia in jur de 6-7 luni. Dar de 2-3 luni nu ii mai vine. In schimb, din cand in cand intre menstruatii are niste sangerari slabe. Mai ales cand sta fara sosete si o prinde frigul la picioare. 2 intrebari : de ce nu ii mai vine menstruatia, avand in vedere ca e virgina (nicio sansa sa fie insarcinata) si cum poate face ca sa ii revina menstruatia?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Se numeste anemoree secundara--- citeste despre cauzele ei probabile: http://www.copilul.ro/fertilitate/menstruatie/Amenoreea-a4353.html

O consultatie medicala i-ar fi de mare ajutor--- primul pas este o consultatie la un cabinet de ginecologie.

4 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

E super normal. Sa se astepte la asemenea faze cam cel putin 2 ani de acum in colo, e posibil sa aiba luni in care sa ii vina si de 2-3 ori pe luna sau sa aiba pauze in care sa nu ii mai vina luni intregi asa ca nu are nici o problema deoarece in primii ani ai menstruatiei vine neregulat.

| NoStarWillShineLikeMyLittleOne a răspuns:

Menstruatia se regleaza in 2-3 ani. Daca ei i-a venit acum 6-7 luni nu are de ce sa-si faca griji dar ca sa fie sigura ar putea merge la medic.

| Pol_Sasshha_1990 a răspuns:

Sa se duca la medic sa-si faca un control, ca nu e normal

| ingeralb1984 a răspuns:

Eu cred ca ai nevoie de un consult nu un sfat de la oricine...