| RadZor a întrebat:

Buna happy Am si eu o intrebare... Tigarile expira?
Adica daca imi iau un pachet de tigari si il tin sa zicem...4 ani fara sa il deschid, fara ca macar sa ii dau jos folia, se intampla ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bot a răspuns:

Nu stiu daca "expira" e cuvantul potrivit, dar e adevarat ca dupa ce l-ai deschis si il lasi o buna perioada asa (chiar saptamani) nu-ti mai vine sa mai fumezi din el ) (e testat) dar daca nu ii deschizi folia sigur nu iti expirawinking

4 răspunsuri:
| kareina a răspuns:

Dar ce faci cu el de vrei sa.l tii 4 ani ne desfacut? Vrei sa te apuci sa fumezi dupa 4 ani si iti e frica ca nu o sa mai gasesti tigari? sau colectionezi? Uita.te pe pachet pentru ca trebuie sa aiba un termen de garantie.Bafta!

| adevar a răspuns:

Isi pierd din aroma. Depinde de calitate si de cat de bine e facut pachetul. In 4 ani, 2 marci diferite de tigari vor fi cam la fel.

| Any_3777 a răspuns:

Nu.nu expira pentru ca nu contine nimic alimentar, Iar tutunul e o frunza uscata.

| RadZor explică:

Nu e vorba ca vreau sa ma apuc de fumat peste 4 ani...e vorba ca imi place sa "colectionez" asa ceva, si vreau sa stiu daca peste ani de zile le voi mai putea fuma happy