Nu cred ca psihologul te poate ajuta. Iti trebuie activitate fizica in comun: un sport, munca la tara, voluntariat. Psalmii, chiar daca nu ii intelegi, linistesc mintea. Pentru insomnie poti lua Sanval cu jumatate de ora inainte de culcare, insa doar daca ai cu adevarat o grija pentru a doua zi. Restul ar trebui sa treaca prin oxigenare, sport.
salut
si eu mai am ganduri dintr-astea. gen am luat un 7 la istorie hai sa ma omor. cand ajung acasa. timpul trece si uit, imi dau seama ca fac asa pe niste chestii inutile si handicapate.
tu ai gandurile astea deoarece probabil esti foarte stresata, si mai mult ca sigur tu pui suflet pe lucruri fara sens sau folos. tu nu esti singura, asta crezi defapt.nimeni nu are viata perfecta!
sunt persoane care intr-adevar te iubesc! nu mai lua in seama criticile, si alte porcarii! viata e scurta si fa-o cat mai frumoasa!
sper ca te-am ajutat!
si nu te mai gandi la astea.:3
Nu face prostii ai doar 14 ani cum am si eu decii...fobii are toata lumea deci incearca sa le ocolesti pur si simplu... faza cu singuratatea fa-ti prieteni de varsta ta si da du te si la un psiholog