Buna,SMA.Imi pare rau pentru tine, stiu ca probabil te simti trista din cauza acestui strabism.Se pare ca esti grabita sa faci operatia, dar nu trebuie sa fii! Stai calma si asteapta pana implinesti 18 ani! Cel mai bine este sa astepti pana implinesti 18 ani, deoarece daca vei face operatia la 18 ani, este mai sigur! Aceasta este parerea mea(tu faci cum iti spune medicul/cum crezi tu ca e mai bine/cum iti recomanda parintii/prietenii, insa, cel mai bine ar fi sa faci operatia la 18 ani). Bafta! Sper ca raspunsul meu te-a ajutat!
Multumesc de raspunsuri ! Intr-adevar, e aiurea sa porti ochelari de la 2 ani jumate, sa fii luata cateodata la batjocor de unii copii neconstienti. Dar m-am obisnuit. Acum sper ca voi scapa de toate odata ce fac si cea de'a doua operatie. Inca o data, multumesc de rasp. ! O zi buna!
Mai bine o faci la 18.
Nu stiu prea multe dar daca faci operatie strabismul se va mai opri. Dupa ani va trece.
Parerea mea este sa mai mergi la un dr. Strabismul se poate opera la orice varsta, iar miopia, dioptriile da e bine sa astepti varsta de 18 ani ca sa nu revina.