| KiTTtTtTtTtyYyYyY a întrebat:

Am si eu o mica intrebare. Deci : Cand eram mai micuta, vara in special cand ieseam afara, seara bineinteles ca erau tantari, si ma piscau. In fine, problema e ca ma scarpinam pana imi faceam buba, apoi le rupeam, iar, si iar si iar. Dupa ce imi treceau imi ramaneau semne. Iar acum, am numai semne albe. :-s Le uraasc I don't want to see Stiti cumva daca le pot trata? (P.S : Fara operatii)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| anss23 a răspuns:

Şi eu aveam urme din-astea, dar la mine au trecut cu timpul.Cel mai bine ar fi să te sfătuieşti cu un dermatolog, el te poate ajuta cel mai mult şi îţi va recomanda nişte produse care te vor ajuta cu adevărat.

| mikidutza_7540 a răspuns:

E vorba de tesutul pielii ..care nu se mai poate reface..deja sunt vechii ..si odata ce s`a format cicatrice nu ii mai poti face nimic! sad

Si eu am foarte multe.din cauza cazaturilor big grinsau alte chestii de genu..si am fost la dermatolog.iar el mi-a dat acelasii raspuns pe care ti l`am dat si eu tie ...bine ar fi o singura solutie :operatia.dar cum tu ai exclus`o imi pare rau pentru tine.big grin

Ehh..cine te place, te place si asa:d :*

Pupiciii!:*:*