| Alyn13 a întrebat:

Am si eu o mica probleba: de la cosi mi-a ramas pe fata niste gaurele mici cat varful la ac pe amundoi obrajii. Ce pot face pentru a-mi disparea aceste gaurele.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| andreeadragutza22 a răspuns:

Pai date cu lamaie pe fata lamaia inchide porii

| thelordoftime a răspuns:

problema nu probleba,cosuri nu cosi, mi-au (plural feminin) nu mi-a aparut cosuri, amandoi nu amundoi, Si nu ai ce face pentru gaurele

| Ejkoli a răspuns:

Ai avut puncte negre si trebuia sa ti-le scoti. Acuma daca nu ai facut asta ar trebui sa iti faci infuzie cu musetel. Fierbi intr-un bol musetel cu apa si cand ai terminat iti pui o fata de masa sau un prosop pe cap si te pui cu fata in bolo doar sa iti vina aburii pe fata. Sa nu iti bagi capul in apa!

| LadyLilith a răspuns:

Nimic. Impotriva gaurilor n-ai ce face. Poate operatia estetica te-ar ajuta, dar in rest nimic. Si nu cred ca ai fi in stare sa te pui sub cutit sau ai atatia bani.
Deci las-o balta! Daca lasa-i in pace cosurile, nu ai mai avea astfel de probleme.