Este foarte bine sa o anunti pe mama ta, mai ales daca esti minora si sa mergi la un ginecolog si pana ajungi la ginecolog, te rog sa mergi la farmacie si sa iei NONI (cate 2 linguri pe zi dimineata pe stomacul gol) dar cel CERTIFICAT BIO (daca nu stii de care, da-mi mesaj pe privat cu id-ul tau si iti dau detalii acolo). Nu este de joaca cu aceste probleme de sanatate, deoarece se pot agrava! Sanatate si o Noapte linistita!
Da,vorbeste cu mama ta, mergi cu ea de manuta la ginecolog, si probabil niste antibiotice te repara.
Asta cu spalatu e mit. poti sa te speli, n-are treaba.eu fac cu apa fierbinte de cand ma stiu si n-am patit nimic.
ai tu altceva, trebuie sa mergi la doctor. vorbeste cu mama ta.mi se pare prostesc sa stai nespalata cand esti pe ciclu.lol
De unde si pana unde ai ajuns la ideea asta?
eu la ciclu nu faceam baie ci doar dus pentru ca, credeam ca nu e bine
iar find la a 4 a zi am crezut ca nu e asa grav cum ar fi la primele zile
Am zis in general. ca-s multe care nu fac baie ca se intampla ceva. poti sa faci si baie nu numai dus cu ce fel e apa vrei tu si in orice zi.
Lasa ca mai cunosc persoane care nu se spala 7 zile cat au ciclu deloc! Nu inteleg cum de se suport in halul acela. Si o paranteza unele persoane la apa fierbinte pot face o metroragie dar depinde de persoana, alimentatie, lipsa de vitamine, e de la caz la caz dar oricum de spalat te speli orice ar fi. Prietena mea cand e pe ciclu sta ca pestele in apa 1 ora si n-are nici pe dracu
Pai spune-i mamei tale, ea o sa te ajute, dar daca te-a tinut o saptamana nu e grav, nu are legatura cu apa. daca te tine mai mult de o saptamana inseamna ca ai ceva.deci daca maine nu ti trece du-te la ginecolog.