Ai lipsa de calciu sau de zinc. incearca sa iei niste zinc. a fost o intrebare la emisiunea doctorului Oz(un doctor cunoscut) tot legata de unghii si a zis ca e de la zinc nu de la calciu( eu de exemplu am patit ca tine desi consum zilnic lactate deci nu cred ca e intotdeauna de la calciu)
Cumpara-ti un intaritor de unghii, sincer nu stiu cat e de sanatos. Poate ai lipsa de calciu sau orice altceva.
Buna.Eu folosesc uleiul cu praf de diamante de la Avon, e foarte bun, eu am unghiile casante si se rup f usor dar datorita uleiului acesta am unghii f frumoase, si costa doar 14 lei.Mult succes:*
Vitamina a uleioasa aplica cate o picatura pe fiecare unghie si maseaza, si lasa sa actioneze timp de cateva minute. la mine merge! o gasesti prin farmacii e 2-3 lei
Fa o cura de Calciu +D3 si aplica pe unghii un lac vitaminizant cu Calciu( gasesti la farmacie sau la cosmetica).
Buna @BlakButterfly!
Pai daca nu folosesti oja. nu stiu ce ar putea fi
in fine si eu am trecut prin asta.
Preparati un ceai natural de galbenele sau albastrele sau musetel si tineti degetele pana la nivelul unghiilor in el(intr-o cescuta)
Sau cumpatati o crema de galbenele si date zilnic pe unghii dimineata si seara
Succes si sper sa scapi de acest chin cu unghiile!
fundita?
Cauta tratamente speciale la farmacii sau foloseste lacuri care, dupa un anumit timp, hranesc unghia si o intaresc. De ex. poti incerca de la Avon Intaritorul de unghii cu straluciri perlate, Intaritorul de unghii 24k Gold sau Lichidul pentru prevenirea exfolierii si craparii unghiilor. Le poti gasi pe toate la pag 52 din brosura curenta pe care o poti vizualiza aici
http://www.avoncosmetics.ro/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201104
Poi pentru inceput ai putea sa iti tii unghiile in ulei de masline de 2 ori pe saptamana timp de 15 minute.....De asemenea ai putea sa te interesezi pe la farmacii de tratamente pentru unghii
Anonimulgrr întreabă: