| NikkiNicoleNikki22 a întrebat:

Bunasad am si eu o mica problema. de o saptamana am luat paduchi de la cineva si cred ca acel cineva este verisoara mea ca cu ia am stat atunci de am luat si nu stiu cu ce sa dau in cap si mama mea nu ma poate curata ca nu vede bine si mi-am cumparat de la farmacie un sampon dar vad ca nu isi face efectul ori ca lindinile sunt prea rezistente ori samponul nu isi face efectul nu stiu ce sa mai fac si daca aveti voi vreo modalitate sa mii dau jos.
multumesc mult sad.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SilviaStefan a răspuns:

Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.

Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului

Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.

Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.

Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup

2 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Parasidose.

http://www.scapadepaduchi.ro/

sau

Paranix spray.

http://www.itsybitsy.ro/......-1825.html

| Empathizer a răspuns:

Sunt multe produse antiparazitare pe piata. La pacientii mei am obtinut rezultate excelente cu Pedex, balsam antiparazitar. E eficient dupa o singura aplicare, inclusiv pe lindini. Problema e ca lindinile, chiar daca sunt omorate, raman atasate de firul de par. Trebuie trase de pe par de-a lungul firului, pana ies pe la capatul liber al firului de par. Poti ruga pe cineva sa te ajute.