| Puiutz a întrebat:

Bunahappy. Am si eu o mica problemaworried. am pielea cam sensibila. si dupa ce ma epilez se irita. si se inroseste sad. nu`mi place deloc. cum sa fac sa nu`mi mai apara?sad. Oare spirtul foloseste?thinking nu stiu ce sa zicworried. Plz help. Multumesc la toti!:*:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| JustMeFlory a răspuns:

Crema de galbenele este cea mai buna! Mie mi-a recomandat tipa care ma epileaza si crede-ma ca face minuni! In cateva ore trec bubitele+ca iti hidrateaza pielea si este si ieftinahappy

8 răspunsuri:
| annda a răspuns:

Incearca cu Folisan. big grin

| zemantex a răspuns:

Incearca sa mergi la un salon sa vezi cum face tanti profesionista. spune-i ca ai pielea sensibila si vezi cum si ce aplica.

| snepy a răspuns:

Nu te mai epila
glumesc
du-te la un salon, si vezi ce face acolo, depinde si cum te epilezi

| christabell a răspuns:

Da-te cu Nidoflor-crema sau Hidrocortizon de la farmacie.Ai sa vazi ca roseata dispare in cateva ore.La mine asta functioneaza.

| yoannah a răspuns:

Eu am folosit ulei de maslina dupa epilare si mi-au trecut iritatiile, pielea s-a mai calmathappy
Si face si pielea mai finahappy
Byye!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nustiu nici eu ce sa zic :))
Cu ce te epilezi? Eu cu zahar, este o reteta, tine mult, si e folositoare, cauta aici: www.google.ro
Bafta :)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
După fiecare epilare este bine să dai cu spirt, dezinfectează şi închide şi porii. La câteva minute mai târziu, prin masaj blând foloseşti o loţiune după epilat (se găseşte în comerţ şi chiar aşa îi spune: loţiune sau cremă după epilat) şi la 1-2 ore o să cedeze orice aspect nedorit care apare după acest procedeu de epilat.
Ceara să fie de unică folosinţă, să o utilizezi numai tu şi o poţi strecura după fiecare şedinţă cosmetică.
Dacă foloseşti lama de ras, trebuie să dai cu cremă specială de epilat înainte pentru a "uşura" epilarea.
Pa, pa.

| Zuzumic_4531 a răspuns:

Nuuuu sa nu dai cu spirt k patesty si mai rau. o sa te iriti foarte tare... mie mi se fac niste bubite urate... dar ma dau cu crema niveea ...si imediat trece ...inceraca si u...