Crema de galbenele este cea mai buna! Mie mi-a recomandat tipa care ma epileaza si crede-ma ca face minuni! In cateva ore trec bubitele+ca iti hidrateaza pielea si este si ieftina
Incearca sa mergi la un salon sa vezi cum face tanti profesionista. spune-i ca ai pielea sensibila si vezi cum si ce aplica.
Nu te mai epila
glumesc
du-te la un salon, si vezi ce face acolo, depinde si cum te epilezi
Da-te cu Nidoflor-crema sau Hidrocortizon de la farmacie.Ai sa vazi ca roseata dispare in cateva ore.La mine asta functioneaza.
Eu am folosit ulei de maslina dupa epilare si mi-au trecut iritatiile, pielea s-a mai calmat
Si face si pielea mai fina
Byye!
Nustiu nici eu ce sa zic :))
Cu ce te epilezi? Eu cu zahar, este o reteta, tine mult, si e folositoare, cauta aici: www.google.ro
Bafta :)
Bună.
După fiecare epilare este bine să dai cu spirt, dezinfectează şi închide şi porii. La câteva minute mai târziu, prin masaj blând foloseşti o loţiune după epilat (se găseşte în comerţ şi chiar aşa îi spune: loţiune sau cremă după epilat) şi la 1-2 ore o să cedeze orice aspect nedorit care apare după acest procedeu de epilat.
Ceara să fie de unică folosinţă, să o utilizezi numai tu şi o poţi strecura după fiecare şedinţă cosmetică.
Dacă foloseşti lama de ras, trebuie să dai cu cremă specială de epilat înainte pentru a "uşura" epilarea.
Pa, pa.
Nuuuu sa nu dai cu spirt k patesty si mai rau. o sa te iriti foarte tare... mie mi se fac niste bubite urate... dar ma dau cu crema niveea ...si imediat trece ...inceraca si u...