| danutza90 a întrebat:

am si eu o nedumerire, cam de vreo luna de zile am burtica umflata, ma inteapa in partea stanga jos in zona ovarului si uneori durerea coboara pe picior in jos, gravida nu sunt am facut 4 teste si au iesit negative, iar contactul l-am avut la finele lunii iulie, aaa si ciclul mi-a venit de doua ori pana acum happy
aveti idee ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| nico097 a răspuns:

Ai grija ca si eu am aceeasi problema dar la mine este in partea dreapta si doctorul mi-a spus sa ma duc la ginecolog ca s-ar putea sa am chisturi pe ovar.Mergi la doctor nu sta asa.Multa sanatate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate fi chist ovarian, ceea ce este destul de periculos. Nu vreau sa te alarmez, dar sfatul meu este sa te duci cat mai curand posibil la doctor, pentru a nu aparea complicatii, si in caz ca e ceva, sa descoperi cat mai repede.
Doctorul iti va da tratamentul potrivit.
Bafta!kiss