| Angeliq a întrebat:

Buna!happy Am si eu o nelamurire referitor la tigara electronicahappy. Dupa ce se termina cartusul, tigara mai poate fi folosita in continuare sau in lipsa cartusului nu se poate inhala? Pe site-ul de la tigara electronica scrie ca un cartus este echivalentul a 8 tigari obisnuite. Deci, de fiecare data trebuie sa dau 10 lei pe cartus cand mi se termina sau pot folosi acelasi chiar dac nu mai are aroma? ajutati-ma plshappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
leonardk
| leonardk a răspuns:

Eu folosesc acum tigara electronica, si plasturi nicorette in acelasi timp (fumam 40 de tigari pe zi). Cartusul se refileaza de mai multe ori cu un lichid cu diverse arome pe care-l comanzi de unde ai luat si tigara. Daca adaugi si vointa alaturi de tigara electronica si eventual nicorette, cu siguranta vei reusi sa renunti la fumat. Succes!

4 răspunsuri:
| Robert a răspuns:

Pentru a avea efectul tigarii sa schimba acel cartus.Cartusul este un consumabil.

| MidnightLady a răspuns:

Iti poti cumpara lichid pentru umplerea cartuselor. Apoi va trebui sa schimbi atomizorul sau/si bateria, deci mereu o sa cumperi cate ceva. Daca n-ai achizitionat-o inca, las-o, nu merita.

| yanis a răspuns:

Cumperi altele

Răspuns utilizator avertizat