| xela002 a întrebat:

Buna :*. Am si eu o neliniste. Am 17 ani si de aproximativ o luna mi-am inceput viata sexuala si mereu m`am protejat, dar luna asta nu mi-a venit inca (nu`mi vine regulat) si suntem deja in 22 martie, si luna trecuta mi-a venit pe 16, este vre`un risc sa raman insarcinata, cu toate ca nu prea cred ca nu are cum, dar totusi sunt in dubii puppy dog eyes. Va rog cine imi poate raspunde serios la intrebare v-a fi bineinteles rasplatit puppy dog eyes. Multmesc! :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca te-ai protejat nu are cum sa fi insarcinata, iti intarzie de la stres, raceala sau dereglare hormonala

| Georgiana2505 a răspuns:

Atat timp cat te-ai protejat nu ai de ce sa iti faci griji. Ciclul menstrual este neregulat si poti avea mereu surprize de genul acesta.Nu te speria!

| deeyutzza94 a răspuns:

Poate esti racita, daca esti sigura ca te-ai protejat nu ai de ce sa iti faci griji