| ririsa a întrebat:

Buna, am si eu o priblema si ma gandeam ca poate gasesc pe aici vreo fata care sa ma ajute cu niste sfaturi. Am pielea foarte sensibila in zona intima si adesea am probleme din cauza asta, ba chiar mai nou am inceput sa dorm doar cu pantalonii de pijama si fara lenjerie, ba chiar adesea am inceput sa folosesc si pudra destul de des. De ce am pielea asa sensibila si ce as putea face in timpul zilei cat sunt la liceu sa nu ma simt incomoda? Vreun sfat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Maskoff a răspuns:

Daca te epilezi cum bic-ul sau cu orice altceva. nu o mai face. Da-ți cu crema de galbenele, are efecte calmante. si daca iritația nu dispare. du-te la ginecolog să îți dea un unguent ceva.

| ririsa explică (pentru Maskoff):

Nu folosesc bicul. Folosesc crema de galbenele in momentele cand ma irit, aproape de fiecare data dupa ce am aplicat crema obisnuiesc sa imi pun si nise pudra peste crema. Dar ce vreau eu sa intreb este altceva, momentan sunt okei dar vreau sa stiu cum potevita acea iritatie?

| Maskoff a răspuns (pentru ririsa):

Pai se poate chiar de la crema depilatoare... Îți dai seama că dacă ea îți topește parul. nu se comporta chiar așa drăguț nici cu pielea. mai ales daca ai pielea sensibilă.

Nu folosesc crema depilatoare, folosesc epilator electric care scoate firele cu radacina cu tot, dar nu epilatul ar fi o problema deoarece de exemplu daca ma epilez seara imi dau cu crema si cu pudra iar peste noapte dorm fara lenjerie intima doar cu un maieu mai lung iar a doua zi sunt okey. Problema e ca ma irit in zilele obisnuite din diverse motive banale cum ar fi uneori din cauza hainelor prea strampte, sau din cauza ca transpir putin dupa ce fac mai mult efort, sau adesea si din cauza ca uneori ma ud si nu am posibilitatea sa merg la baie in acel moment si trebuie sa stau asa un timp. etc.

| Maskoff a răspuns (pentru ririsa):

Din păcate eu chestiile astea nu am de unde sa le știu. Tu știi mai bine ce faci sau ce porți. nu e nimeni de aici mama omidalaughing
Întrebare cu crema depilatoare, am inteles-o eu prost. scuze.

| Maskoff a răspuns:

Imi pare rău că nu am putut sa spun nimic care să te ajute. sper să găsești o metoda, și să scapi de aceasta problema. O seară bună

Seara buna si tie

| Alexia789 a răspuns:

Buna! Iti recomand sa folosesti crema depilatoare, care nu provoaca durere absolut deloc si nici iritare+ un calmant de dupa epilare ( un fel de gel) se gasesc in toate magazinele

| ririsa explică (pentru Alexia789):

Parca suna prea bine, dar cum functioneaza atunci?

| Alexia789 a răspuns (pentru ririsa):

Iti acoperi pana nu se mai vede absolut nimic cu crema, astepti 10 minute iar apoi cu un burete o dai jos. fac asta de 4 ani si nu am avut nicio problema.

| ririsa explică (pentru Alexia789):

O sa incerc probabil candva