Daca te epilezi cum bic-ul sau cu orice altceva. nu o mai face. Da-ți cu crema de galbenele, are efecte calmante. si daca iritația nu dispare. du-te la ginecolog să îți dea un unguent ceva.
Nu folosesc bicul. Folosesc crema de galbenele in momentele cand ma irit, aproape de fiecare data dupa ce am aplicat crema obisnuiesc sa imi pun si nise pudra peste crema. Dar ce vreau eu sa intreb este altceva, momentan sunt okei dar vreau sa stiu cum potevita acea iritatie?
Nu folosesc crema depilatoare, folosesc epilator electric care scoate firele cu radacina cu tot, dar nu epilatul ar fi o problema deoarece de exemplu daca ma epilez seara imi dau cu crema si cu pudra iar peste noapte dorm fara lenjerie intima doar cu un maieu mai lung iar a doua zi sunt okey. Problema e ca ma irit in zilele obisnuite din diverse motive banale cum ar fi uneori din cauza hainelor prea strampte, sau din cauza ca transpir putin dupa ce fac mai mult efort, sau adesea si din cauza ca uneori ma ud si nu am posibilitatea sa merg la baie in acel moment si trebuie sa stau asa un timp. etc.
Imi pare rău că nu am putut sa spun nimic care să te ajute. sper să găsești o metoda, și să scapi de aceasta problema. O seară bună
Buna! Iti recomand sa folosesti crema depilatoare, care nu provoaca durere absolut deloc si nici iritare+ un calmant de dupa epilare ( un fel de gel) se gasesc in toate magazinele