| rOxy_6618 a întrebat:

Buna happy!

Am si eu o prietena happy
care are 16 ani jumate happy
si e cam grasutza. Ar vrea sa slabeasca eu i-am zis cum dar faza e ca ea nu se poate abtzine de la mancaresad. adica ea ar vrea sa se abtzine dar pur si simplu nu poate. plus ca se mai enerveaza sh se supara mananca foarte mult atuncea.sh m-a rugat mult sa o ajut cum sa fac. sau ce sa faca sa se abtina sa nu mai manance atata happy.

Sugestii` careva?big grin

Astept raspunsuripuppy dog eyes

va rog mult sa ma ajutati cu >ea:":X

>; dd

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Bitzy a răspuns:

Buna!
Sa fiu sincera...atunci cand iti spune cineva ca esti prea gras, inalt(nu m-am referit la tine) se supara.
Daca nu vrei sa o iriti pe prietena ta poti incerca sa o ademenesti.Adica''Hai la o iesire in parc''(in care alergati).
Spotul ajuta in mare parte.Sau ''Sa facem un pariu! Azi tooata ziua mancam legume, fructe. Iar castigator v'a primi cadou...''
Poti incerca.
Pa-pa!
Sper ca te-am ajutat!

| Introspectie a răspuns:

Am si eu o prietena care intr-o luna si jumatate a pierdut aprox 25-30 de kg. Acest rezultat s-a datorat faptului ca s-a abtinut de la mancare (avea un regim foarte strict) si facea sport, insa dupa 2 luni a fost nevoita sa se opereze si sa stea prin spitale pentru ca, abtinandu-se de la mancare si-a dereglat organismul. Parerea mea este ca mai bine ar manca moderat, dar sa faca sport. Nu dauneaza organismului, iar cu putina vointa ar reusi sa dea jos acele cateva kg in plus. Nu merita sa iti risti viata doar pentru frumusete happy

| Gabrielle a răspuns:

Hmm.Aceasi problema am avut-o si eu.Mancam orice dar in cantitati mai mici si faceam sport. Daca o sa aiba vointa, prietena ta va reusi sa slabeasca.Baftahappy

| 80Cris a răspuns:

Fara dulciuri, fara fainoase, fara chestii acidulate sau prajeli. Simplu ca buna ziua. Toatea astea combinate cu sport sigur vor da rezultate. Eventual, daca doreste sa aiba si un anumit program de dieta, sa-si scrie pe zile si sa-si stabileasca pe o saptamana. ce mananca zi de zi. Sa nu se abata de la ce si-a propus, sa o sustina cat mai multi oameni din jurul ei. Bafta!

| gHelena a răspuns:

Dieta alimentara nu este suficienta pentru a slabi. Miscarea este foarte importanta pentru metabolism si de aceea trebuie sa o ajuti invitand-o la plimbari pe jos sau cu bicicleta sau sa ii propui sa mergeti la fitness. In plus, ii poti recomanda sa arunce o privire si aici: http://www.divahair.ro/diete_si_slabire. Un gand bun, Elena.