| User2004 a întrebat:

Am si eu o problema. Acum 2 ore mi s-a umflat putin capul mai sus de gat. La inceput nu ma durea dar acum a inceput sa ma doara putin. Adica vreau sa nu patesc nimic. Ce pot avea? Mentionez ca nu m-am lovit. Acum cateva luni m-am lovit si mi s-a umflat dar mi-a trecut... Acum nu m-am lovit. Stateam si am observat ca s-a umflat? Ce pot sa am? Si daca ma duc la doctor el ce poste sa imi faca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fugi la urgenta, sau la mediculd e familie, ce se umfla la cap nu-i de glumit, poate s-a format lichid si poti face comotie cerebrala!

| jon987654321 a răspuns:

Explozie

| User2004 explică:

Mda. Mulumesc mi-a trecut si da. Este putin mai jos de urechi... Mai este putin umflat. Au trecut 3 zile de atunci. Nu ma doare deloc dar simt ca e putin umflat... Alte pareri?

| Nagh_Mark_1997 a răspuns:

Daca este in spatele / zona urechii este o galma. Adeseori pe cale naturala trece in 3 zile, in caz contrar va fi nevoie de o operatie