anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema, acum câteva săptămânii mi a curs ceva maro așa nu mi a venit ciclul, după acea am avut un contact sexual cu prietenul meu. La câteva zile îmi curgea un lichid alb așa spre galben foarte foarte rau si ma mânca pe jos si in același timp aveam si usturimi. Prietenul meu zice ca e din cauza mea. Ajutati-ma n stiu ce sa fac. Plz

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| BonneLess a răspuns:

Este posibil sa fie o infectie sau ai dereglari in privinta florei vaginale. In cazul acesta, spala-te de maxim 2 ori pe zi si cumpara unguentul Canesten Gyn (se gaseste la farmacie), costa aproximativ 25 lei, daca ti se pare scump poti intreba farmacista si iti poate recomanda ceva mai ieftin. Daca nu iti trece, ar fi bine sa iti faci un control ginecologic, multe au chist si se trateaza cu contraceptive.

| Azµre a răspuns (pentru BonneLess):

Păi nu îi va trece dacă nu tratează candidoza intravaginală... ar fi bine să se ducă la medic, tratamentul tău este foarte bun, dar decât să cumpere canesten gyn care costă 25 de lei mai bine i-a clotrimazol costă 9 lei, este același lucru happy

Bravo, e foarte bun tratamentul.

| BonneLess a răspuns (pentru Azµre):

Multumesc! happy

| Azµre a răspuns (pentru BonneLess):

happy N-ai pentru ce, spor la răspunsuri, dai răspunsuri bune!

| BonneLess a răspuns (pentru Azµre):

Ce pot sa spun? Imi place sa ii ajut mai mult sau mai putin pe cei cu probleme, dar pe langa "campionul zilei" sunt pistol cu apa.

| BonneLess a răspuns:

Bine, am inteles. Si eu ma refeream la faptul ca dai raspunsuri bune si meriti acel titlu, chiar daca nu raspunzi pentru popularitate ci pentru a ajuta oamenii care chiar au proleme sau pun intrebari din lipsa de ocupatie. happy

| vartolome1 a răspuns:

Posibil sa fii racita. Lichidul alb poate fi o infectie. Cel mai bine sa te duci la un control ginecologic, ca nu este de gluma daca este vorba de infectie.