Iti vor ramane pete cateva saptamani si apoi, daca nu te mai expui excesiv la soare, petele vor trece. cand iesi pe strada, este nevoie sa folosesti, macar 6 saptamani, o crema de protectie +50 si, apoi, sa mergi pentru o evaluare dermatologica, sa nu te alegi cu vreo belea in urma unor arsuri atat de serioase
Nu, nu rămân, dar în această perioadă în care ai coji pe față ar fi bine să stai acasă până se vindecă, există risc de 'pete'. Cumpără-ți creme sau spray-uri pentru arsuri. Baftă!
Am iesit putin pana la matusa mea... P.S (Nu am inceput sa ma cojesc). Tin sa mentionez ca am purtat si o sapca pe cap... Este ceva rau?
Nu cred. Trebuie totuși să fii atentă. Dacă ieși pe afară, încearcă să mergi cât de cât pe la umbră și să porți o șapcă sau o pălărie pe cap. Este bine.
Si eu am patit asta dar nu mi-au ramas pete mie, pur si simplu mi s-a cojit pielea si am scapat de usturime si de pete.Probabil ca nu iti vor ramane pete. Funda?
Depinde.de obicei nu raman, dar incearca sa eviti contactul cu soarele.
adica sa stai in casa intre orele 11-15, ca sa nu se inrautateasca situatia.
Nu raman. fi atenta.
cumparati apa termala de la roche-posay sau oricare alta. si crema de la vichy : capital soleil, after sun (e albastra)
iti dai cu apa termala si dupa 10 minute cu crema. repeti asta de 3 ori pe zi.
astea sunt cam scumpe si trece putin mai greu.
poti sa te duci la plafar sau la o farmacie si ia-ti o crema foarte grasa..de galbene sau orice. da-ti asa mai toata ziua. o sa-ti treaca..cremele grase ajuta foarte mult in refacerea pielii
sper sa ai noroc.mie in 3 zile mi-a trecut
Asa cum am mentionat in intrebare am si un spray pentru arsuri... Este cu extract de menta. Am vazut ca este destul de bun.L`am folosit mi-am dat si pe spate. In schimb mi s`a incretit fata.Am intrebat`o pe farmacista daca imi ramanceva pete pe fata si a zis ca nu. Acum m`am palat pe fata si mi-am dat cu niste crema Niveea. Foloseste la ceva aceasta crema? Hidrateaza pielea?
Da.dar nu este atat de grasa.
mi-e mi-a dat varamea o crema foarte grasa..am crezut k nu mai scap de ea.mi-am dat seara si dimineata nu mai aveam mai nimic. foarte putin rosie.mi-am dat iar si pana seara mi-a trecut de tot
era la un tub..nu mai stiu cum se numeste. poti sa ceri la farmacie
Este speciala pentru arsuri?
Nu! dar e foarte buna k hidrateaza imediat pielea.
nu ii ceri pentru arsuri.
crezi o crema foarte grasa cu galbenele.
ea probabil o sa iti recomande creme de arsuri si porcarii. numai sa ia mai multi bani
dar poti sa nu ii spui pentru ce iti trebuie.e un tub asa mai mic
e foarte buna
Un pret imi poti da, te rog?
Unguentu de galbenele de la plafar ala mic e pana in 10 lei
Aha, nu este scump. Dar cel de la farmacie?
Nu stiu exact:-s..nu cred ca e asa scump
O sa ma duc sa caut si dupa ce o sa il folosesc o sa iti spun cum ma simt Multumesc pentru ajutor. Tuturor va multumesc, chiar daca m`ati speriat putin cum ca mi-ar ramane pete
Nu`ti raman stai calma
:* Multumesc de ajutor inca o data :*
Cp:*
Buna,si eu am fost la mare si mi-a mers pielea jos dupa un timp si mai ales pe umeri si unde m-i s-a decojit pielea sunt alba, dar unde nu m-i s-a decojit sunt neagra...I'm sorry...
S-ar putea Sa iti ramnaa.Depinee cat de sensibila e pielea ta.Dar iti vor trece de curand