| popescucarmen43 a întrebat:

Am si eu o problema..am 16 ani, 1.55 inaltime și am 42 de kg. părinții mei îs și ei cam mici nu depășesc 1.60 mama e grăsuță și are sâni mărișori. tata e ca mine, slab și mic.Problema mea este : am ceva sâni dar mici deci sunt nemulțumita nici sfârc nu am, și fundul mic..practic arat ca o fata de 13-14 ani. Unde as putea sa mă duc să întreb sa mă ajute? la endocrinolog? nutriționist sau ginecolog? țin să precizez ca nu mi-ar conveni la nutriționist pentru că pot să mă ingras foarte mult.și iar m-aș plange

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Este indicat ca in astfel de situatii, prima data sa fii consultata de un medic endocrinolog. Multa sanatate!

| Alexxxxxandraxxx a răspuns:

Nu iti fa griji. Am aceeasi inaltime ca tine dar am 17 ani. Si aveam aceeasi problema acum un an. Eram slaba rau (inca sunt dar nu asa de exagerat ca inainte) si nu prea aveam sani. Dar de cateva luni m-a lovit pubertatea din nou si au crescut mult. Iti zic sa nu te grabesti si asteapta. Natura isi face treaba ei. Si esti prea slaba ca sa ai sani si fund ( nu e o jicnire ) pentru ca sani cel putin, sunt facuti 70% din grasimea depusa acolo. Incearca sa iei cel putin 6 kilograme in plus. Nu va fi o problema, in plus asa vei avea si sani mai repede. Si fundul poti sa il faci sa creasca prin exercitii. E foarte important sa mananci mult si bine. Adica sanatos. Ia vitamine si aminoacizi esentiali. Te vor ajuta daca vrei sa te grabesti. Bafta!

| Alexxxxxandraxxx a răspuns:

Am avut**