Probabil ți-ai dat gaura cu pistolul, asta este prima greșeală, fiindcă rana ți se vindeca mult mai greu. A doua, probabil rana nu ți s-a vindecat, iar cerceii trebuiau dezinfectati. Încearcă cu baneocin crema sa îți dai în zona gaurilor și sa folosești niște cercei de argint sau aur.
Cred ca ti s-a infectat. Recomand o vizita la un doctor.
Totusi, ti-ai dat gaurile singura sau la un salon specializat?
Asemenea mi-am facut acum ceva timp mai multe gauri in urechi, doamna care le-am facut mi le-a facut cu pistolul. Aceasta a spus catrebuie sa astept cel putin doua saptamani pana a le scoate.
M-a durut doar cand atingeam, am stat mult cu ele in urechi si nu le-am scos doar din greseala. Mi-am facut o gaura sus unde doare mai tare, in cazut asta daca tu purtai tot timul cercei nu ar avea voie sa se astupe gaura. Probabil cerceii pe care ti i-ai pus au fierul ala ce il bagi in gaura mai suptire decat ceilalti pe care i-ao folosit prima data, asa gaura se fi putut mixsora i-ar acel cercel sa intre mai greu sau deloc. Daca ti se umfla putin nu cred ca e vreo problema. Daca ai si besica probabil ti -s-a infectat ar trebui sa mergi la locul unde ti le-ai facut sa intrebi pentru mai multe informati. Sper ca te-am ajutat cu ceva
___Enzo întreabă: