| deeapirsuletz a întrebat:

Buna Am si eu o problema am 56 de kg si 1.58 am burtica as vrea sa scap de ea si de solduri si la picioare sa slabesc, am incercat tot felul de diete nu da nici una randament.Peste o saptamana plec in tabara si as vrea sa slabesc 6 kg.Stiu este foarte mult ca sa dau jos intr-o aptamana, dar macar 2-3 kg. Ajutati-ma mananc ceorba de varza fac 300 de abdomene pe zi nu mananc dulce nu mananc ceorba nu beau suc, decat apa ceorba si un iaurt natural si uneori biscuiti belvita start dar cu toate astea nimic nu slabesc deloc, va rog ajutati-ma, Multumesc dau fundita.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Mia a răspuns:

Http://www.eva.ro/......-3054.html sper sa te ajute... fundita?! :) :-*

| Anahiteamo a răspuns:

Pai poti face in mai multe feluri. fa cat mai multa miscare, danseaza o ora pe zi, bea numai apa, si poti sa mananci rosii toata saptamana, sau la fel si cu pepenele si mai sunt si altele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce poti face este sa scazi numarul de calorii pe care le consumi zilnic - undeva aproape de 1. 000 – 1. 200. Chiar daca nu mananci mult la o masa, ai grija sa imparti mancarea pe care o cunsumi intr-o zi in 5 sau 6 mese. In felul acesta, nu risti sa te mai scoli de la masa simtindu-te foarte grea si plina.

Bea multa apa. De la 5-6 pahare pe zi. Chiar daca nu iti este sete, consuma cat mai multe lichide. Fara, insa, ceaiuri indulcite, sucuri carbogazoase sau bauturi alcoolice. Multa, multa apa, lamaie si un pic de menta te vor racori si revigora. Un mic truc ar fi ca in fiecare dimineata sa bei un pahar de apa. A doua zi sa bei un pahar si jumatate. A treia zi doua. Si de aici inainte cate doua pahare de apa dimineata inainte de micul dejun.

Sport - o jumatate de ora de alergat o sa faca minuni pentru tine, pentru tonusul tau muscular, pentru nivelul energiei din acea zi. Daca inca simti o pofta nestavilita de foame, spala-te pe dinti. Gustul aromat al pastei iti va diminua senzatia de nemancare.

Sper ca ti-aau fost de ajutor sfaturile de mai sus funditabig grin!?