Intr-adevar, anticonceptionalele reduc durerea, daca aceasta este data de anumite leziuni. Dar inainte de a lua contraceptive trebuie sa mergi la medic pentru a cauta cauza durerilor. Ele se pot datora unor leziuni in care anticonceptionalele iti fac mai mult rau decat bine. Nu e nici o problema daca iei contraceptive fara viata sexuala, dar e o mare problema daca le iei fara indicatia medicului.
O sticla cu apa fierbinte si pune-o pe burtica...eu asa fac...si imi trece, deoarece la mine pastilele nu mai au efect
Inaite de ciclu ia calciu si piafen apoi la nevoie o pastila sau o fiola de piafen, si un scobutil amelioreaza vizibil durerea, se iau anticonceptionale, a luat si nepoata mea recomandate de un medic ginecolog, o ajuta cit de cit!
Buna, trebuie sa mergi la doctor sa-ti recomande pastilele, dar in general asa este, ciclul dureaza mai putin si durerile sunt mult mai mici, bafta
Pana nu consulti un doctor nu te-as sfatui sa iei pastile anticonceptionale doar pentru ca asa ai auzit....ideal insa este folosirea zilnica a unei aspirine in acea perioada.