O cunostiinta de-a mea a avut un fel de iritatie (recunosc ca nu de la soare) dar tot cu aspect neplacut si mancarime.A luat de la farmacia naturista o crema facuta din marul lupului si in aproximativ o saptamana in care a folosit-o i-a disparut.Bafta!
Daca bagi ceva naturist, iti poate afecta mai rau ranile. Am avut si eu, si doar cu tratamentu de la doctor mi-a trecut. Mama a bagat si tratamente naturale, si i-au iesit bube mai mari, o mancau ingrozitor si nu dormea cu noptile. Doar ca a adaugat nu-s ce ceai sa ce o fi fost ala... Asa ca mai bine stai doar cu alea de la doctor, ca poate te faci mai rau de cat esti
Iti recomand sa folosesti in permanenta sapunurile naturale, lipsite de orice adaos chimic.
www.efrumuseti.blogspot.com
Si prietena mea a patit exact acelasi lucru. Da-ti cu iaurt pe iritatie, preferabil facut in casa pentru tu ai zis sa fie naturist. Daca nu, atunci mergi la dermatolog si spune-i ca ai vrea un tratament naturist gen o masca facuta de tine in casa din produse naturale, sigur medicul te va ajuta
aureliaghindoac întreabă: