| ody a întrebat:

am si eu o problema, am pe spate cateva cosulete si nu stiu cum sa scap de el, ajutati-ma si pe mine, multumesc, dau funditabig grin:*.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| claudiea79 a răspuns:

Clerasil este foarte bun pentru cosurii dai dupa ce te speli pe fata cu apa si sapun. sau dai cu apa oxigenata si saprosan praf

| marymaryanne a răspuns:

Nu te du la nici o farmacie si nu cumpara nimic ca nu sunt bune de nimic.iti spun ce sa faci ceea ce este mai natural si iti spun sigur ca va merge. dai la cosuri cu spirt sau daca nu cu ceai de musetel. daca le ai ambele e mai bine.cand dai cu spirt si se usuca te dai cu ceai de musetel si faci asa cat de des poti. mie mi-au aparut pe frunte mai multe si am facut asa.in 2 zile mi-a trecut.sunt sigura ca va merge si la tinehappybafta

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Cere la farmacie Aknesol, respectă corect instrucţiunile şi in câteva zile vor dispărea. În plus, e şi foarte ieftin, doar 10 lei happy

| ashley26pink a răspuns:

Incearca cu crema Retin A. Te dai in fiecare seara, si dimineata vei avea un rezultat vizibil. Trec foarte repede. Costa 15 lei. O gasesti in farmacii. Sper ca te-am ajutat. pup:* Bye :*

| freehugs a răspuns:

Cumpara de la farmacie sapun cu sulf.si spala'te cu el mereu.nu folosi creme ca nu sunt bune de nimichappy