| emma8746 a întrebat:

am si eu o problema ca sa zic asa... deci, cand ma uit in oglinda in baie am tenul aproape perfect, nu se vede nicio discordanta intre tenul meu si fondul de ten, iar cand ma uit la lumina naturala se vede groaznic. oare de ce? oare asa imi vad si oamenii d epe strada fata in oglind a?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| missbee a răspuns:

De aia e bine să te machiezi la lumina naturală, și nu la cea artificială... sau la spoturi din acelea cu halogen, la care poți să vezi orice imprefecțiune. Așa pățesc și eu dacă mă machiez în baie, unde singura sursă de lumină este cea de la bec, artificială, și nu bate direct pe tenul meu ci în toată încăperea...
E bine să îți iei o oglindă mică și să te machiezi lângă fereastră...

Lumina face tot... jocurile de lumini se folosesc și la ședințele foto, pentru a ascunde mici imperfecțiuni. Deci da - ceea ce se vede la lumina naturală, de afară, văd și cei de pe stradă. ^^

3 răspunsuri:
| Tania_9268 a răspuns:

In baia ta, nu este destula lumina pentru a se vedea exact cum se vede acel fond de ten. Daca tie la lumina putina ti se pare oribil gandeste-te ca la soare se vede de 4 ori mai groaznic. Trebuie sa stii sa ti-l intainzi bine si cel mai ok ar fi sa iti iei o oglinda de geanta care o poti purta cu tine.si sa iti dau cu fond la geam unde este lumina naturala. Sper ca ti-am fost de folos :*

| Tania_9268 a răspuns:

Clar ca da, oamenii de pe strada vad orice imperfectiune de aproape, pentru ca este multa lumina happy

| emma8746 explică:

*oare asa imi vad oamenii d epe strada fata? sau se vede asa doar in lumina