Pentru că și eu mi-am dorit să nu mă mai trezesc în ultimii doi ani de zile. Sincer mereu mă trezesc pentru că degeaba îmi doresc eu noapte de noapte dacă nu este posibil să se împlinească o astfel de dorință. Nu există pic de magie în lumea asta care să împlinească dorințele din sufletul nostru. Să știi că m-am trezit și după ce am luat înainte de culcare un pumn de pastile. Și tot degeaba. Nu mori când îți dorești tu. Ci când se întâmplă.
Nu mori la comanda psihica, ci prin inducție fizica...si de multe ori nici atunci. Organismul mereu va lupta pentru a supraviețui, indiferent de ce îți doresti tu. Cred ca am mai discut odată. Dorința este ceea ce vrei și nu s-a schimbat definiția cuvântului intre timp. Tu nu vrei sa mori. Nimeni nu vrea. Dacă ai vrea, nu ți ar fi teama și ai putea dormi liniștit. Nu îți supune creierul în stres cu ceva ce nu se va intampla. Vrei ca în timp sa ti se degenereze? Ai vrea sa uiți și cum te cheama? Lasa prostiile astea. Nu tu ai ales când sa te naști și nici nu vei alege când mori. Nu sunt scrise undeva. Asta tine de buna dispoziție a organismului tău. Cum atât ești mai tânăr, cu atât ești mai departe de moarte. Dacă duci un stil de viață sănătos nu vei avea parte nici de boli care sa te îmbătrânească mai repede
Adevarat! Dar eu de fel sunt o fire mai sensibila si mdap... oricum multumesc pentru ajutor
Ar trebui sa nu te faci mai sensibil decât ești. Induce ți ca ești puternic! Asta te va face sa te simți invincibil, stima de sine.
Cu mare plăcere!
Sunt fata Oricum iti multumesc din nou
La ce te referi? Tu vrei mai mult sa ma sperii sau sa ma ajuti?
Pai s-a referit ca nu ai avea norocul sa mori asa usor, uite gandeste ca nu ai cum sa mori fara sa se intample ceva.
Ok...Multumesc
Merci pentru ajutor
Nu ai pentru ce
Pentru că și eu mi-am dorit să nu mă mai trezesc în ultimii doi ani de zile. Sincer mereu mă trezesc pentru că degeaba îmi doresc eu noapte de noapte dacă nu este posibil să se împlinească o astfel de dorință. Nu există pic de magie în lumea asta care să împlinească dorințele din sufletul nostru. Să știi că m-am trezit și după ce am luat înainte de culcare un pumn de pastile. Și tot degeaba. Nu mori când îți dorești tu. Ci când se întâmplă.
Deci poti sa incerci daca nu ceva muzica sa iti ia gandul de la cele rele, sau incearca o rugaciune sincera, daca ai ceva pe suflet da-o afara si nu iti face atatea griji moartea nu e asa infricosatoare cat ne-o imaginam unii dintre noi! :*