| Dianaaa43 a întrebat:

Buna!
Am și eu o problema care mă macină de aproximativ 4 luni și nu vrea sa mai treacă, scriu în speranța că poate mai este cineva în situația mea și mă poata sfătui ce as putea face. De la sfârșitul lunii august am inceput sa am niste dureri in partea dreapta a abdomenului superior, care ulterior după o lună s-au extins și în partea stângă, durerile se amplifică când merg mai repede sau stau in picioare mai mult de două ore, noaptea când mă întorc de pe o parte pe alta îmi simt intestinele "grele", de parcă aș purta ceva greu in burta, mă simt mereu umflata și inflamata, precizez că și când fac dus, in partea dreapta mă jenează până și apă caldă, in timpul actului sexual simt o senzație puternica de voma și durere abdominala superioara după. Am tot mers la nu știu câți medici, din păcate niciunul nu a dat nici un răspuns concret, am făcut analize, ecografii, am mers și la ginecolog, aparent toate analizele sunt in regula. A mai fost cineva în situația mea și îmi poate da niste sfaturi? Medicul de la gastro mi-ar fi zi că poate ar fi vorba de o colita, însă am simptomele astea de prea mult timp și deja încep să mă îngrijorez. Dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Încearcă acest tratament.
https://liki24.ro/......ule-fares/

| iulia0514 a răspuns:

Un test de sânge pentru helicobacter pylori ai făcut?

| anonim_4396 a răspuns (pentru iulia0514):

De unde stiti voi ca are gastrita provocata de helicobacter pylori? Sunt mai multe metode de a face gastrita.
Stres, alimente procesate/fast food, alcool, mostenire genetica, etc.

| iulia0514 a răspuns (pentru anonim_4396):

A zis ca a făcut tot felul de analize și nu iau găsit nimic în neregulă! Nu i-am dat un diagnostic doar am întrebat-o dacă a făcut analizele pentru helicobacter, a fost o simplă întrebare, citește cu atenție înainte sa ma iei la întrebări!

| anonim_4396 a răspuns (pentru iulia0514):

Mama ce agresiv raspunzi, sa nu ma bati te rog, se vede ca esti razboinica in fortele speciale.

| Dianaaa43 explică (pentru iulia0514):

Făcusem in primăvara unul, dar mă gândesc să îl repet

| iulia0514 a răspuns (pentru Dianaaa43):

De data asta fa un test din scaun e mult mai precis

| iulia0514 a răspuns (pentru anonim_4396):

Defect profesional ce pot sa zic! Doar ți-am explicat sper sa nu-ți fii rănit prea tare orgoliul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pare a fi ceva grav, e posibil sa fie gastrita, colita sau ceva la pateu...
Eu am gastrita si de cand pierd nopti la servici am inceput sa simt o presiune in mijlocul abdomenului, aseara m-am intors de pe o parte pe alta, nu mai pot dormi pe burta deloc.