| AFC a întrebat:

Buna!

Am si eu o problema care ma tot framanata.
Eu merg la sa la cam de un an dar cu pauze...
Acum 2 saptamani facem abdomene la paralele si am simtit ca ma inteapa in jurul inimii.
Acum la sala ma mai inteapa cand ridic ceva cu mana stanga, dar rar, si cand ma misc brusc din trunchi.
Ce sa fie? Am mai avut probleme si anul trecut cu inima ca imi era prea jos colesterolul HDL. Oare sa fie ala din nou ala?
Cel mai bun sfat Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Inainte de a se apuca de sala, orice om care stie ce-si doreste, face in primul rand un control medical, si nu se apuca de antrenamente fara avizul unui medic. Asadar, mergi si cere sfatul macar medicului de familie.

| GabrielSMG a răspuns:

Stai linistit, poate e o intindere de muschi sau ceva de genu, si eu am patit.Nu patesti nimic la sala atata timp cat esti atent. P.S:Sportul te ajuta sa traiesti sanatos si mult mai mult.Pe net poti gasi peste 100 de motive ca sa mergi la sala.