anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema care nu ma lasa sa dorm noaptea. Am dureri in partea dreapta, zona de sub coaste si la apasare se simte tare si e dureros. Pe deasupra mai am si senzatii de voma. As dori si eu ceva sfaturi sa ma simt mai bine pana cand ajung la medic, va rog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Alistair a răspuns:

Ecografie neaparat, poate fi litiaza biliara, fiere lenesa sau boli hepatice.

| clauss a răspuns:

cred ca e apendicita, fugi cat mai repede la doctor

| Ionela87 a răspuns:

Anonim...nu cred ca ar trebui sa stai atat fara sa nu te duci la un control medical. SSSSsanatatea este cea mai importanta; este lucrul nostru cel mai de pret; daca avem sanatate, putem avea de toate. Eu acum trec printr-o perioada destul de grea, plang neincetat, tatal meu este bolnav iar eu nu pot trai fara el deoarece imi iubesc familia din tot sufletul meu.Am fost la mai multi doctori, fiecare dintre ei avand pareri diferite caci asa se intampla la noi in romania.Sunt distrusa, sunt terminata. Iti dau un sfat bun cred, eu am 23 de ani, am terminat colegiul sanitar.Nu conteaza ce si cum afli cel mai important este sa te duci sa te vada un medic, este mai bine sa prevenim o boala decat sa o tratam nu? In partea dreapta pot fi foarte multe.Deci nu cred ca iti poate spune cineva ceva sigur...doar un control, ce te costa? te pup, multa sanatate si ai grija de tine!