| Oana7819 a întrebat:

Am si eu o problema cu acneea pe piept si spate. Chiar nu stiu cu ce sa ma mai dau pentru a scapă de ea. Am incercat cu zynerit dar nu a mers.Am fost de doua ori la dermatolog, dar degeaba.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Acneea pe piept si spate este provocata de imbracamintea sintetica!
Elimina orice imbracaminte care nu-i din bumbac (coton) sau in, fa dus obloigatoriu cu apa calda, in feicare dimineata si seara si freaca-te cu un burete natural, in felul asta nu vei mai avea niciodata probleme cu acneea pe piept si spate!

| Donsavas a răspuns:

Poate ca te speli exagerat. Transpirația abundenta și deasa determina acneea. Nu îți recomand antiperspirante, dar cred ca ar trebui sa faci ceva în legatura cu transpirația mai degrabă. Dacă tot ai luat un medicament pe baza de zinc, de ce nu încerci direct un supliment cu acest mineral? Se găsește și la plafare, este ieftin și poți încerca o luna tratamentul. Cea mai buna varianta este gluconatul de zinc, se absoarbe garantat dacă nu te știi cu probleme de asimilate. Sa nu uiți ca alimentația de prost gust ar putea fi una dintre cauze. Ai grija la carne, mai ales pe timp de vara și alege apa înloc de sucurile astea "fresh" și acidulate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inlocuieste gelul tau de dus cu Balea Duschgel Ultra Sensitive, il gasesti in magazinele DM si costa 8-10 lei. Uneori problemele pielii pleaca de la igiena, de la produsele pe care le folosim si nu sunt compatibile cu pielea noastra. Nu folosi sapun pentru ca ingredientele care mentin sapunul in stare solida pot bloca porii, el lasa o pelicula pe piele care este mai greu de limpezit si pot rezulta puncte negre, puncte albe sau cosuri.
https://www.dm.de/balea-duschgel-ultra-sensitive-p4010355340412.html

Zynerit nu e cel mai fericit produs, este pe baza de alcool. Alcoolul distruge celulele pielii, bariera protectoare si matricea intercelulara, el impiedica vindecarea pielii si le permite bacteriilor sa se inmulteasca.

Pentru tratarea cosurilor poti sa folosesti Bioderma Sebium Global, este o crema foarte eficienta. Evita materialele sintetice. Nu folosi creme foarte grase pentru corp, ele pot favoriza aparitia cosurilor.